Nervosa 2020 – Never Forget! :-)

Tom Post in Diary, Music
Comments Off on Nervosa 2020 – Never Forget! :-)

Všechno co teď Nervosa hraje, je rychlejší a sehranější. Bábika za bícíma si už užívá muziku a někdy se dokonce usměje, rovněž při rozhovorech … Hold musí být radost s ní hrát a je rozhodně lepší než byla Pitchu. Dokonce jsem našel legendární blog – post o tom, “jak se splnil jejich sen”. No, Fernanda je prostě “power girl” – brazilská vichřice …! a “Never Forget” už se dostává až do poněkud vyšších sfér a s tím Petrozzou … S Kreatorem jsou pomalu naroveň! Bohužel jen ty sóla se moc nezlepšily … Link a videa jsou níže (teda někdy je tam link, někdy obrázek … :-/).

Samozřejmě, začala jsem brečet ZASE hahaha Bylo to prostě štěstí, když říkám tyhle věci, že náš sen se splnil, věřte mi, haha.

Potom jsme dostali šanci si promluvit s Mille Petrozzou a jsme byli všichni stydliví a začali říkat: „Ahoj, jsme z kapely …“ pak mě přerušil a řekl: „Jo, já to vím, Nervosa, že jo? Líbí se mi vaše kapela … FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKKKKKKKKKKKKKKKKK, CO TO K čertu bylo, že ????? Nemohla jsem uvěřit, že Mille Fuckin Petrozza zná mou kapelu. Vážně, nikdy bych si to nepředstavovala. Moje oči byly okamžitě plné slz!

Of course, I got emotional AGAIN hahaha It was just too much happiness to me when I say this kind of thing is a dream come true for us, believe me, haha.

Then we got the chance to talk to Mille Petrozza and I was all shy and started saying like ‘hey, we are from a band..’ then he interrupted me and said ‘yeah, I know it, Nervosa, right? I like your band’… FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKKKKKKKKKKKKKKK, WHAT THE HELL WAS THATTTTTT????? I just couldn’t believe that Mille Fuckin Petrozza knew my band. Seriously, I would never imagine that. My eyes got instantly full of tears!

The Nervosa Tour Diary Part 2 – ‘Trans Europe Thrashness’

Panenka hraje na bicí, ale už to dnes hold není s Nervosou prvním rokem …! V komentářích se dost lidí diví, že to není 150 kg chlap, ale malá holka! No, já myslím, že to jde … ale stejně! 🙂

« Prev: :Next »